NYT FRA TYSKLAND

Björn Edelmann i Tyskland, som købte Sneumgaard Homer P, skriver på sin facebook om erfaringerne med tyren. Edelmanns Facebook kan ses herunder. Endnu længere nede findes en dansk oversættelse.

Det er meget interessant at sammenligne dataerne fra Sneumgaard Homér P, som den hele tiden har videregivet til sin søn og “barnebarn”. Tre tyre, der bestod en stationsprøve og kunne afslutte med positive værdier.

Bemærkelsesværdigt er de næsten identiske stigninger i PTZ og LTZ, de gode rygmuskler med positiv afvigelse og den meget gode foderomsætning. Men også de høje fødselsvægte med positiv forløb. Især fordi alle taler om kælvningslethed. Her afspejler rapporten fra oksekødsjournalen alt dette. Og med de bedste karakterer. Sidst men ikke mindst er alt underbygget med fremragende kåringsresultater.

Avl betyder tænkning i generationer! Et bevis på, at genetik er vigtigt. Desværre er alt for meget orienteret mod RZF (Det tyske svar på S-indeks parantes indsat af webmaster).

På dette tidspunkt vil jeg gerne rose Sneumgaard Simmental, som altid har disse egenskaber i sigte og fastforankret i besætningen. Fremragende dyr, som jeg kun kan anbefale!

Så er avl sjovt!

Speak Your Mind

*

SØG PÅ SIDEN