Simmental hundyr til salg

Vi har ikke udpeget nogle specielle til salg lige nu – men vi kan da sikkert godt finde en ko eller en kvie der passer til dig! Ring og spørg.

Her på Sneumgaard er rigtig simmental salg, at en køber får købt det rette avlsdyr hos os. Derfor er det sådan, at hvis vi har et dyr, som vi ikke synes er venlig nok – ja så bliver det slagtet og ikke solgt til avl. Vi har nu i over 25 år haft en politik om, at dyr der ikke var helt rolige blev slagtet. Temperament er nemlig eget arveligt. Det har betydet, at vi nu gennem flere generationer udelukkende har fremavlet de roligste gener i vor besætning. Når du besøger vores besætning, så vil du hurtigt opdage, at alle vore dyr er rolige og gerne vil have menneskelig kontakt. Vi synes ikke at dyrene skal være kæledyr – men helt ærligt – det hele er nu nemmere når de er håndvante.

Ud over det meget rolige temperament har vore dyr nogle andre fællestræk. Det er tydeligt i besætningen, at vi i mange år har haft en filosofi om, at slagtehusene ikke betaler ekstra for lange ben. Og ligeledes, har vi i avlen været bevidste om, at ikke alt kød afregnes lige godt.  En tyr der er tungere og bredere fortil end bagtil er “no-go” her på Sneumgaard. Høje for-tunge dyr er fortræffelige til at koge suppe på. Men vi vil helst sælge en tyr med kødet siddende der, hvor prisen er høj. Mange af vore dyr er usædvanligt lange og muskuløse – det betaler sig nemlig – modsat længere ben – til slagt. Vi lægger vægt på, at der skal være spækket med muskler fra kammen – hele vejen hen over ryggen og ned over lårene. Netop dét har vi avlet efter i mere et kvart århundrede!

Sneumgaard Simmental salg er en ærlig sag! Ring til Jens på: 40 41 48 51

Simmentaler til salg
SØG PÅ SIDEN