Simmental tyre til salg

Tyre til salg  Hundyr til salg  Sæd til salg  Solgte avlstyre  Solgte hundyr

Tyre til salg lige nu: (Ring til Jens: +4540414851) (Klik på billede for stamtavle og stort billede)

Sneumgaard Ur PP

Sneumgaard Udo P

Sneumgaard Uptown P

Hundyr til salg  Sæd til salg  Solgte avlstyre  Solgte hundyr

Simmental tyre til salg har vi næsten altid. Hvert år udstiller vi i reglen mindst een tyr på Landsskuet i Herning. Sammen med at vi er “aktiv avlsbesætning” betyder det, at vi altid har fingeren på pulsen i forholdet mellem standarden af vores egen avl og avlen i Dansk Simmental i det hele taget. Når du køber avlsdyr hos os, så er der derfor en god varedeklaration på dyret.

Her på Sneumgaard er rigtig simmentalsalg, at en køber får købt det rette avlsdyr hos os. Derfor er det sådan, at hvis vi har et dyr, som vi ikke synes er venlig nok – ja så bliver det slagtet og ikke solgt til avl. Vi har nu i over 25 år haft en politik om, at dyr der ikke var helt rolige blev slagtet. Det har betydet, at vi nu gennem flere generationer udelukkende har fremavlet de roligste gener i vor besætning. Når du besøger vores besætning, så vil du hurtigt opdage, at alle vore dyr er rolige og gerne vil have menneskelig kontakt. Vi synes ikke at dyrene skal være kæledyr – men helt ærligt – det hele er nu nemmere når de er håndvante.

Ud over det meget rolige temperament har vore dyr nogle andre fællestræk. Det er tydeligt i besætningen, at vi i mange år har haft en filosofi om, at slagtehusene ikke betaler ekstra for lange ben. Og ligeledes, har vi i avlen været bevidste om, at ikke alt kød afregnes lige godt.  En tyr der er tungere og bredere fortil end bagtil er “no-go” her på Sneumgaard. Høje for-tunge dyr er fortræffelige til at koge suppe på. Men vi vil helst sælge en tyr med kødet siddende der, hvor prisen er høj. Mange af vore dyr er usædvanligt lange og muskuløse – det betaler sig nemlig – modsat længere ben – til slagt. Vi lægger vægt på, at der skal være spækket med muskler fra kammen – hele vejen hen over ryggen og ned over lårene. Netop dét har vi avlet efter i mere et kvart århundrede!

Sneumgaard Simmental er således for dig, som vil gøre et godt og trygt indkøb!

SØG PÅ SIDEN
Ring for sim-snak!