Lamhøj Supery P

Lamhoj Supery P

Afkom efter Lamhøj Supery P.

Lamhøj Supery P er helt afgjort den tyr, der til dato har vist sig at have den største positive effekt på vores besætning. Fra den har vi fået en meget forbedret og enestående muskulatur, en rigtig god længde og et utroligt roligt temperament. Alle egenskaber Lamhøj Supery P har vist at fortsætte i flere generationer nedad, og som derfor præger store dele af besætningen nu.

Nogle af de bedste tyre, vi har opdrættet, har haft disse fordele i sig. Vi kan blandt andet nævne Sneumgaard Adrian P, der blev reservechampion på Landsskuet i 2006 kun 14 måneder gammel og senere blev stamfar til Sneumgaard Imperator PP, som vi solgte til Kilbride Farm i Nordirland. Sneumgaard Brillant P var en anden fremtrædende søn efter Lamhøj Supery P – den blev champion på Landsskuet i 2008. Sneumgaard Boystar P er endnu en – den har gjort det fremragende i Tjekkiet, hvor mange af dens sønner er blevet individprøvet med rigtig gode resultater.

Nogle af de bedste køer, vi har haft, har været efter Lamhøj Supery P eller havde den som farfar. F.eks. Sneumgaard Beate. I 2015 solgte vi en kvie af Sneumgaard Beate P – Sneumgaard Leonora P – til Corskie Farm i Skotland. En kvie, der i vid udstrækning bærer Supery Ps bedste egenskaber. Vi har brugt Supery P i vid udstrækning og vil derfor i en årrække kunne sælge efterkommere med disse fantasiske gener!

Lamhoj Supery P

Sneumgaard Adrian P

Lamhoj Supery P

Sneumgaard Brillant P

Sneumgaard Beate

Lamhoj Supery P

Sneumgaard Barbara

Sneumgaard Batseba P

Lamhoj Supery P

Sneumgaard Boystar P

SØG PÅ SIDEN
Ring for sim-snak!