Samson PP

Afkom efter Samson PP

Samson PP er en i en dansk sammenhæng en ny tyr (kun 11 mdr. på billedet), vi har taget i brug med de første kælvninger i foråret 2021. Tyren er i Tyskland kåret med 8 for type, 9 for muskler og 8 for lemmer (9 er max-kåring) og af fødsel vejede den kun 42 kilo. Letfødte kalve forventes på baggrund af tyske erfaringer med tyren. Den samlede tyske avlsindeks (RZF) ligger pænt over gennemsnittet med 110.
Samson PP imponerer med god type og enestående muskulatur i kombination med korrekte, solide lemmer og fejlfrie klove og dertil særdeles god bevægelse. Allerede som kalv havde den en enestående udvikling både mht. muskulatur og rammer.

Samson PP er en Strabinos P-søn avlet på en Excalibur Pp-datter og må såvel mht. afstamning som eksteriør betegnes som en interessant og velafbalanceret tyr. Ud over pålidelige egenskaber mht. kødproduktion, den gode krop og type bringer den sædvanligvis en fin pigmentering med sig. Hertil kommer, at der i høj grad er tale om nyt blod i Danmark.

I 2021 har vi fået født 6 tyrekalve efter Samson PP. Alle var letfødte (gns. 45 kilo) og meget vitale og hurtigt i gang med at patte. Kalvene har alle god længde og bredde og udviser allerede 3- 4 måneder gamle  super muskulatur –  især har de alle en bemærkelsesværdig god bred kam – det er vi ikke forvænte med i Dansk Simmental. Dertil har de et meget tillidsfuldt temperament. Vi kan efter det første år konstatere stor succes med dem. To af den blev bedste tyr på dyrskue – den ene i Ribe, den anden på Kødkvægsskuet i Herning.

Sneumgaard Safari PP

Sneumgaard Spoton P

Sneumgaard Saxo P

Sneumgaard Smash P

Sneumgaard Storm P

Sneumgaard Sweaty PP

Sneumgaard Vegas PP

 
Far:
Strabinos Pp (Tysk)
FF:
Strabino PP (Tysk)
FFF:
Strabos P (Tysk)
FFM:
Fanta (Tysk)
FMM:
Nora Pp (Tysk)
FMF:
Henri P (Tysk)
FMM:
Nena (Tysk)
Mor:
Sonja P (Tysk)
MF:
Excalibur Pp (Tysk)
MFF:
Exodus PP (Tysk)
BFG Exodus PP
MFM:
Oase (Tysk)
MM:
Solar 911 PP (Tysk) 
MMF:
BFG Steinadler PP
MMM:
Socke 161 PP (Tysk)
SØG PÅ SIDEN
Ring for sim-snak!