Alis Ležnický PP

ALIS LEŽNICKÝ PPAfkom efter Alis Ležnický PP 

Vi har indtil videre fået 16 kalve efter Alis Ležnický PP, som kan ses nederst på siden under dens stamtavle. Og vi er yderst tilfredse med dem. De vokser hurtigt til og viste allerede efter et par måneder en god muskulatur og kødsætning. Alis Ležnický PP er en tjekkisk tyr opdrættet af Hana & Jiri Chlupacèk, Simmental Leznicky.

Alis Ležnický PP er en homozygotisk polled søn af den tjekkiske avlsmatador Umbro P (den bedste tjekkiske tyr for tilvækst). Moderen Elis P er af tysk afstamning  med fremragende vækst, hun tilhører den tjekkiske top 3% i mors funktionalitet.

Den er en stærk fornyer for eksteriør – en søn Sneumgaard Oligark P kåredes således to år gl. med 88 for muskulatur, lemmer 90 og helhed 91 points!. Men ikke mindst er tyren en blodfornyer. Afkommet er meget muskuløse, har kødet placeret de rigtige steder med en fin balance i kroppen, med en god længde. Deres højde lever fuldt op til internationale forventninger, da de er lidt over middel højde. (Middel størrelse er det nye “sort” indenfor international avl). Alle har haft gode lemmer.

Dens søn Sneumgaard Powerbull P (halvbror til Imperator) er solgt til tyrestationen Göpel Genetik i Tyskland og vi forventer at have sæd til rådighed af denne senere i 2021. En del af den tyske genetik i stamtavlen er fra den såkaldte gen-reserve i Østtyskland, som under den kolde krig eksisterede bag Jerntæppet i det daværende DDR. Igen går Sneumgaard foran med unikke blodlinjer! (Nederst på siden stamtavle)

Sneumgaard Nanna P

Sneumgaard Newmann PP

ALIS LEŽNICKÝ PP

Sneumgaard Ninka P

Sneumgaard Nitro P

Sneumgaard Oligark P

Sneumgaard Odessa P

Sneumgaard Opal P

Sneumgaard Online P    

Sneumgaard Pasha P

Sneumgaard Powerbull P

Sneumgaard Polka P

Sneumgaard Primo P

Sneumgaard Romance P

Sneumgaard Sputnik P

Sneumgaard Ulfbjørn PP

Sneumgaard Ursula PP

   
Far:
Umbro P
ALIS LEŽNICKÝ PP
FF:
Rejnok Od Bileho Domu P
ALIS LEŽNICKÝ PP
FFF:
Národní Vítěz
Vodňan-ský P
FFM:
10725-0310 CZ
FM:
17530-4932 CZ
FMF:
Maďar Od Bílého
Domu P
FMM:
8604370 CZ
Mor:
Elis P
MF:
Koko P
MFF:
MFM:
MM:
Bez Jmena
MMF:
MMM:
SØG PÅ SIDEN
Ring for sim-snak!