SNEUMGÅRD-SUCCES PÅ YOUTUBE

Videosøgemaskinen Youtube er efter Google verdens næststørste søgemaskine og er i stadig fremgang. Den er derfor et vigtigt element i vores internationale salgsarbejde på Sneumgaard. Men det tager lang tid at nå op ad rangstigen på søgeresultaterne. De fleste af mest sete videoer med “simmental” har i reglen ligget der over 5 år. Men en af vore videoer er faktisk hastigt på vej op ad rangstigen- allerede efter 1 år!

Hvis man laver en søgning med ordet “Simmental” på Youtube og beder om at få sorteret efter, hvor mange gange videoerne er set, så får man dags dato at vide, at der er 62,300 videoer i hele verden. Man kan så se, at den video, der har haft flest visninger er om tyren BFG Gigant Pp – den er vist 2,2 millioner gange – men har også været på Youtube i 8 år.

Vi har på Youtube en video liggende som i øjeblikket er nummer 39 ud af de 62.300 videoer – med 28,340 besøg – og den stiger nu tydeligt uge for uge!

Søgningen, hvor alle 62.300 simmental videoer kommer op rangeret efter antal gange de er set, kan ses HER.

Videoen er med tyren Sneumgaard Lincoln PP, som sidste år solgte tyren til Raymond O’Malley, Lanmore Herd, Irland. Stamtavle kan ses HER  og videoen ses lige herunder.

 

Speak Your Mind

*

SØG PÅ SIDEN