OPDATERINGER

På vores hjemmeside bringer vi ind i mellem særlige nyheder. De optræder på nogle skærme ude til højre og på mobiltelefoner nederst. Der står dato på dem. Men disse datoer er IKKE udtryk for, hvornår hjemmesiden sidst er opdateret. Det er udelukkende udtryk for, hvornår vi sidst har bragt en nyhed af særlig interesse.

Vi opdaterer faktisk hele tiden hjemmesiden løbende ind i mellem disse datoer. Det betyder, at uanset hvor du kigger på noget på hjemmesiden, ja så reflekterer det altid virkeligheden, som den er den dag du ser den. Sådan har det været med vores hjemmeside hele tiden i nu 20 år. Vi har vel alle prøvet at være inde på en hjemmeside, hvor der ude til højre på computerskærmen eller nederst på mobilen netop er kommet en nyhed på – men kigger man så rundt på sådan en side, så er der en hel masse som er forældet. Surt show. En sådan hjemmeside er ikke bare ligegyldig og mister folks interesse – men giver jo simpelthen forkerte og misvisende oplysninger. Det vil vi ikke, for vi kender konsekvensen heraf.

Det kan derfor betale sig at kigge i besætningslister m.m. – selv om man har set den seneste nyhed før. Vi skriver det f.eks. ikke som en nyhed, hvis der er kommet en ny kalv – eller hvis en kalv med en test har fået ny hornstatus eller vi har tilføjet en ny insemineringstyr eller hvis vi har opdateret oplysninger om afkom af en tyr vi har brugt.

Husk: At bringe hyppige nyheder er IKKE det samme som at holde en hjemmeside opdateret. En hjemmeside er ikke kun et nyhedsmedie med en nyhed en gang eller to om måneden, men også et konstant opdateret opslagsværk. Bare lidt forbrugeroplysning om vores hjemmeside! 🙂simmental hjemmeside

Her må du hjertens gerne skrive en kommentar! Sæt et hak i rubrikken nedenunder - så får du en email, hvis nogen kommenterer din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SØG PÅ SIDEN
%d bloggers like this: