NORSK JENTE TIL NY SYDJYSK AVLER

Vi har solgt den helt unge kvie Sneumgaard Rita P til en helt ny ung avler i Sønderjylland. Rita bliver således første hundyr i en ny besætning ved navn Roost Simmental og ejes af Denine Nissen, Toftlund. Til dagligt arbejder Denine med økologiske svin, men vil nu have Simmental ved siden af. Rita er efter den norske supertyr Gulli P av Stustad, som vi har stor succes med – dens afkom sælger som varmt brød. Vi har bla. solgt to tyre af den til Tyskland. Rita har samme kendetegn, som andre afkom vi har haft efter Gulli: Et rigtigt behageligt temperament, meget korrekte lemmer og kødsætning, rammer over middel, meget sammenhængende rene linjer og dertil en stor stilfuld udstråling.

Vi ønsker Denine tillykke og al mulig held med Rita og hjertelig velkommen iblandt os sydjyske simmentalfolk – med håbet om at se hende med Rita på et dyrskue! Billeder af Rita kan ved klik forstørres og stamtavle kan ses nedenfor. Kvien er 4 mdr. på fotos.

Sneumgaard Rita P

Sneumgaard Rita P

 
Far:
Gulli av Stustad P
FF:
Poldau PP
FFF:
Åst Power Gold PP
FFM:
Renate P
FM:
NOR 26529
FMF:
Stål av Vollum ET
FMM:
NOR 23037
Mor:
Sneumgaard Margarita PP
MF:
Major Sky PP (CZ)
MFF:
Vitez P (CZ)
MFM:
MS BCM Jackpot 90D (CAN)
MM:
Sneumgaard Galina PP
MFM:
Sneumgaard Darwin P
MMM:
Sneumgaard Duffy P

Her må du hjertens gerne skrive en kommentar! Sæt et hak i rubrikken nedenunder - så får du en email, hvis nogen kommenterer din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SØG PÅ SIDEN
Ring for sim-snak!