NORSK IMPERATORSØN TIL INSEMINERING.

En søn af Sneumgaard Imperator PP er nu efter vellykket test blevet udtaget som Insemineringstyr i Norge. Det er Nixon PP av Ødegården, som ved testafslutningen blev kåret med den næsthøjeste karakter for helhed: 8.  Dertil er den fint kommet ud med “rangtall” 113. Der vil være sæd til rådighed til december, oplyses det fra Norsk Simmental Forening. Når det er parat, vil vi her på siden oplyse om det.

Norsk Simmentals formand Bengt Vestgøte siger om tyren: “Vær også klar over at 113 i rangtall er meget bra. Dette rangtallet får oksen fordi den er ganske god på alle testens deler forforbruk pr.kg tilvekst, forutnytting, grovforopptak, tilvelst, kåring og ryggmuskeldybde. Altså ingen svakheter i testresultatet – det er den type okser som helst skal avles på.”

Der findes i forvejen 2 sønner af Imperator, som er insemineringstyre: 

Kilbride Farm Glenhead P. Tappet af: “AI Services” Nord-Irland

Kilbride Farm Hans PP. Tappet af Michael Robson, Kilbride Farm.

Trackbacks

  1. […] Vi bringer her et billede af Nixon . Man skal lige huske på, at på den norske tyrestation Stauer – fodres alle tyrene restriktivt under forsøg. Det kan naturligvis ses. Du kan læse mere om Nixon HER […]

Her må du hjertens gerne skrive en kommentar! Sæt et hak i rubrikken nedenunder - så får du en email, hvis nogen kommenterer din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SØG PÅ SIDEN
%d bloggers like this: